Du kjenner ikke nødvendigvis arbeidsprinsippene til disse fortrengningskompressorene

4

 

Kompressorer med positiv fortrengning tar inn en viss mengde gass eller luft, og øker deretter gasstrykket ved å komprimere volumet til en lukket sylinder.Komprimert volum oppnås ved bevegelse av en eller flere driftskomponenter i kompressorblokken.
stempelkompressor
Stempelkompressoren er den tidligst utviklede og vanligste kompressoren i industrikompressorer.Den har enkeltvirkende eller dobbeltvirkende, oljesmurt eller oljefri, og antall sylindre er forskjellig for ulike konfigurasjoner.Stempelkompressorer inkluderer ikke bare vertikale sylindre små kompressorer, men også V-formede små kompressorer, som er de vanligste.

stempelkompressor
Blant dobbeltvirkende store kompressorer har L-typen en vertikal lavtrykkssylinder og en horisontal høytrykkssylinder.Denne kompressoren gir mange fordeler og har blitt den vanligste designen.
Oljesmurte kompressorer krever sprutsmøring eller trykksmøring for normal drift.De fleste kompressorer har automatiske ventiler.Åpning og lukking av den mobile ventilen er realisert ved forskjellen i trykk på begge sider av ventilen.
Oljefri stempelkompressor
Oljefrie stempelkompressorer har stempelringer laget av teflon eller karbon, eller, i likhet med labyrintkompressorer, er stempel- og sylinderveggene deformerbare (tannede).Større maskiner er utstyrt med tverrkoblinger og pakninger ved spindelpinnene, samt ventilasjonsinnsatser for å hindre olje fra veivhuset i å komme inn i kompresjonskammeret.Mindre kompressorer har ofte lagre i veivhuset som er permanent tette.

ef051485c1d3a4d65a928fb03be65b5

 

 

Stempelkompressoren er utstyrt med et ventilsystem, som består av to sett med ventilplater i rustfritt stål.Stempelet beveger seg nedover, suger luft inn i sylinderen, og den største ventilplaten utvider seg og bretter seg nedover, slik at luft kan passere gjennom.Stempelet beveger seg oppover, og den større ventilplaten bretter seg og stiger, og tetter samtidig ventilsetet.Teleskopvirkningen til den mindre ventilskiven tvinger deretter trykkluften gjennom hullet i ventilsetet.

Labyrinttett, dobbeltvirkende oljefri stempelkompressor med krysshoder.
Membrankompressor
Membrankompressorer bestemmes av deres strukturelle egenskaper.Deres membraner er mekanisk eller hydraulisk aktivert.Mekaniske membrankompressorer brukes i småstrøms-, lavtrykks- eller vakuumpumper.Hydrauliske membrankompressorer brukes til høye trykk.
En konvensjonell veivaksel i en mekanisk membrankompressor overfører den frem- og tilbakegående bevegelsen gjennom koblingsstengene til membranen
dobbeltskruekompressor
Utviklingen av den dobbeltskruede roterende positive forskyvningskompressoren går tilbake til 1930-tallet, da det var behov for en roterende kompressor med høy strømning, jevn strømning som kunne variere trykk.
Hoveddelen av dobbeltskrueelementet er hannrotoren og hunnrotoren, mens de roterer i motsatte retninger, reduseres volumet mellom dem og huset.Hver skrue har et fast, innebygd kompresjonsforhold, som avhenger av lengden på skruen, stigningen på skrutennene og formen på eksosåpningen.For maksimal effektivitet må det innebygde kompresjonsforholdet tilpasses nødvendig driftstrykk.
Skruekompressorer har vanligvis ingen ventiler og ingen mekaniske krefter som forårsaker ubalanse.Det vil si at skruekompressorer kan operere ved høyere akselhastigheter og kombinere høye gassstrømningshastigheter med mindre ytre dimensjoner.Aksialkraften avhenger av trykkforskjellen mellom inntak og eksos, den må kunne overvinne lagerkraften.

8 (2)

 

Rått!Del til:

Rådfør deg med kompressorløsningen din

Med våre profesjonelle produkter, energieffektive og pålitelige trykkluftløsninger, perfekt distribusjonsnettverk og langsiktig verdiøkende service, har vi vunnet tillit og tilfredsstillelse fra kunder over hele verden.

Våre casestudier
+8615170269881

Send inn forespørselen din